21.10.2024 Komentari: 1

Muške elegantne cipele – klasika za vaš besprekoran izgled

Da na svečanoj večeri ili nekom drugom važnom događaju, izgledate dobro i budete primećeni, dva su uslova – da budete elegantni i da umete da se ponašate. Nemojte biti pasivni, to može ostaviti loš utisak da ste nezainteresovani, da ne cenite dovoljno ni domaćina koja vas je pozvao, ni goste. Naprotiv, nađite pravu meru svog aktivnog nastupa. A za eleganciju najčešće nije zaslužno odelo, već dobro odabrane muške elegantne cipele.

elegantne muške cipele crna boja crne

 

Elegancija je uvek u modi

 

Modni stilovi i trendovi dolaze i prolaze, ali elegancija ostaje – kao znak stila i ozbiljnosti. Na važnim poslovnim sastancima i svečanim prilikama sa raznim povodima, elegancija je prvi uslov koji treba ispuniti. Dobro odelo uvek privlači pažnju, a možete dodati i neki nenapadan detalj. Samo nemojte preterivati, od dobrog ukusa do kiča granica je tanka. Umerenost je ključ elegancije.

Elegantne muške cipele daju pečat celokupnom izgledu. Bez elegantnih cipela, nema elegantne pojave. Kada se pojavite na svečanom događaju, prva stvar koju će drugi primetiti je vaša kompletna pojava, a cipele su deo te slike. Slika je još uverljivija ako se u izabranoj kombinaciji odela i cipela osećate prijatno.

Cilj vašeg dolaska nije samo da budete deo događaja, cilj je da ostavite utisak. Zato budite sigurni u sebe, dostojanstvenog držanja i dobre komunikacije sa sagovornicima. Nećete biti napadni ako razgovarate zainteresovano. Pokažite interesovanje za druge, umesna pitanja i pažljivo slušanje ostavljaju utisak.

 

Koji model cipela izabrati za svečane prilike?

 

muske cipele elegantne i tašna

Muške elegantne cipele od fine kože, u crnoj ili smeđoj boji, uvek su odličan izbor. Tri modela: oksfordice, derbi cipele ili monkstrap modeli su u trendu već decenijama.


Za oxford cipele kažu da su sinonim za formalnost i eleganciju. Prepoznatljive su po zatvorenom vezivanju, što im daje čist, sjajan izgled. Nepogrešiv je izbor za svečanu večeru.

 


Derby cipele sa otvorenim vezivanjem takođe su veoma elegantne i lako se prilagođavaju različitim kombinacijama.

Monkstrap cipele su ređi izbor za svečane prilike, jer su smelije u svojoj modernosti. Umesto pertli imaju jednu ili dve kopče (trake). Još nisu klasika, kao oksford i derby cipele.

Odluka o modelu cipela zavisi i od odela koje nosite. Izaberite klasičan sako i pantalone, jer tada cipele još više dolaze do izražaja. Crno odelo najbolje ide uz crne kožne oksfordice, dok su tamno plavo i sivo odelo otvoreniji za razne kombinacije. Tamno plavo odelo biće u skladu sa smeđim derbi cipelama za nešto opušteniju eleganciju.

 

Gde je tajna popularnosti ovih modela?

 

U osnovi popularnosti ovih modela elegantnih cipela su kvalitet, udobnost, jednostavnost i elegancija. Izrađuju se od najfinije kože, koja im daje udobnost i prilagođavanje stopalu. Jednostavnost omogućava lako uklapanje u svaki formalni stajling, koji podrazumeva ukupnu eleganciju vašeg pojavljivanja u svim svečanim prilikama. Sa par klasičnih crnih i smeđih cipela od fine kože, usklađenih uz odela, možete odgovoriti svakom pozivu svečane poslovne ili privatne prirode.

Ako ima tajne za takvu popularnost u svetu mode onda je ona u očuvanju prepoznatljivog kvaliteta i izgleda već decenijama, uz neke detalje koje dodaju poznati brendovi.


muskarac cipele i torba bela majica
Ako želite kvalitetne elegantne cipele za važne događaje u svom poslovnom i privatnom okruženju onda ih izaberite na CCC prodajnim mestima ili poručite preko CCC web sajta. Uz povoljnosti plaćanja i dodatne pogodnosti ako se učlanite u CCC klub.

 

Povezane teme:  

Komentari(1) Napiši komentar

  1. D

    Dragan

    Odgovori

    21.10.2024 15:16

    E ovo je moda, to mi trba, mada mi se i ove tašne dopadaju

Ostavi komentar